dissabte, 3 d’abril del 2010

Llançà recupera la Marxa del Cap de Creus

La Unió Excursionista Llançanenca organitzarà, aquest cap de setmana, la sisena edició de les 24 hores del Cap de Creus, una marxa de resistència que es va deixar de fer el 2004 i que ara s´ha recuperat amb l´esforç dels voluntaris.
Els participants hauran de fer 80 quilòmetres a peu entre les vuit del matí del dissabte 3 d´abril i les vuit del matí del diumenge 4. La sortida tindrà lloc a la platja del Port de Llançà i l´arribada s´ha fixat a la plaça Major.
Els corredors passaran pel cap Ras, Garbet, puig d´Esquer, coll de les Portes, Oficina de Turisme, GR-11, Sant Salvador de Saverdera, Paní, cala Jòncols, Cadaqués, Portlligat, Far de cap de Creus, GR-11, Port de la Selva, GR-92, Far de cap de Vol i Port de Llançà.
En la darrera edició, es va arribar als 140 participants, xifra que enguany es voldria assolir. Per això han escollit aquestes dates de la Setmana Santa per poder aplegar participants de fora que passen les vacances en aquesta zona.
Aquesta iniciativa es fa conjuntament amb l´Àrea de Turisme de l´Ajuntament de Llançà, ja que un dels principals objectius d´aquest departament és posar en valor el territori a través del senderisme.
Així doncs, l´Àrea de Turisme s´encarrega principalment de la promoció i comunicació de l´esdeveniment, seguint el model de les activitats realitzades fins avui dia per part de la Unió Excursionista Llançanenca.



(Font.Emporda.Info)