divendres, 18 de juny del 2010

L'Ajuntament de la Jonquera abaixa els sous dels regidors de l'equip de govern entre un 3% i un 7%

El darrer ple de l'Ajuntament de La Jonquera.
FALGUÉS FOTOGRAFIA
El ple de l'Ajuntament de la Jonquera va aprovar ahir la reducció dels sous dels càrrecs electes que recomanaven la federació i l'associació de municipis. Segons va explicar l'alcalde, Jordi Cabezas, la rebaixa de sous és d'entre el 3% i el 7% en funció del que cobra cada un. Aquesta reducció afecta els regidors de l'equip de govern ja que la resta només cobren per assistències, que es rebaixaran un 3%. A banda dels sous, es redueixen un 50% les assignacions als grups municipals. Inicialment estava previst un 20% de reducció en les assignacions però es va canviar.


Parcs eòlics

En el ple d'ahir també es va aprovar presentar el recurs de reposició contra el mapa eòlic que l'Ajuntament de la Jonquera ja va anunciar que presentaria. Segons va explicar Cabezas, un dels temes que més preocupen l'Ajuntament és que puguin tirar endavant els dos projectes que hi havia previstos al municipi.
A part, també es va debatre en la sessió de ple d'ahir al vespre una expropiació per acabar un carrer de la zona coneguda com el Paratge Roc de Miradones, on hi ha els pisos de protecció oficial. També es va aprovar un projecte per millorar una canonada d'impulsió, que paga Sorea. Totes les aprovacions van ser per unanimitat.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/10-administracions/183172-lajuntament-de-la-jonquera-abaixa-els-sous-dels-regidors-de-lequip-de-govern-entre-un-3-i-un-7.html

(Font.El punt)