dilluns, 29 de març del 2010

Detenen un francès carregat amb heroïna, haixix i cocaïna

El jutge ha enviat a la presó un ciutadà francès que va ser detingut la setmana passada per la Policia Nacional a la Jonquera, després que durant un control de seguretat li trobessin a sobre diferents quantitats de droga, entre elles més de mig quilo d'heroïna.
Segons que ha informat aquest dilluns la Policia Nacional, el 25 de març passat, una dotació de la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera va parar un vehicle amb matrícula francesa que pretenia sortir del país.
Els agents van identificar el seu conductor, al qual se li va realitzar un escorcoll personal fruit del qual se li van intervenir diverses substàncies estupefaents.
En concret, es van decomissar 523 grams d'heroïna marró, 521 grams d'haixix, així com onze grams de cocaïna en una bossa de plàstic de deu grams i dues paperines d'un gram de pes.
Segons la policia, només l'heroïna apresa una vegada dividida en dosis, hauria arribat a un preu al mercat il·lícit d'uns 52.000 euros.
El conductor del vehicle va resultar ser Emilie P., de 27 anys i nacionalitat francesa, que va ser detingut per un delicte de tràfic de drogues, a l'hora que se li van intervenir també dos telèfons mòbils i el cotxe, un Renault Clio.
El detingut va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Figueres, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

(Font.L'Emporda)